Wat kost een tv meubel op maat?

Wel gaaf toch, een tv meubel waar er maar 1 van op de wereld is? Wil je je tv meubel industrieel of liever of modern? Groot of klein? Zwevend of staand? Het kan allemaal als je het op maat laat maken. Maar een tv meubel op maat laten maken, dat is toch heel duur? Ja, normaal gesproken is dat ook zo. Hoe kan het dan dat bij Eigentyds een tv meubel op maat goedkoop is? Dat zullen wij jou in dit artikel haarfijn uitleggen. Ook geven we een prijsvoorbeeld, zodat je een beetje een idee hebt van de prijs.

Wat is het verschil in kwaliteit tussen een goedkoop en duur tv meubel?

Op het internet vind je ontzettend veel aanbieders van (heel vaak dezelfde) tv meubels. Van héél goedkoop tot héél duur. Over goedkope tv meubels denkt men vaak: “Dan zal de kwaliteit vast ook niet goed zijn.” En dat is eigenlijk ook zo. Als een tv meubel goedkoop wordt aangeboden, dan kan het niet anders dan dat er gebruik is gemaakt van goedkoop materiaal en vaak is het zelfs ook nog een bouwpakket. Het weegt niet veel en is het vaak gammel. Zo heb je voor €200 of minder zelfs al een tv meubel. Heer eerlijk; kwalitatief hoef je daar ook niet teveel van te verwachten. Over dure tv meubels denkt men vaak het tegenovergestelde. Of tenminste, men verwácht dat de kwaliteit goed is. En dat mag natuurlijk ook wel voor een dure prijs. Je mag er vanuit gaan dat er gebruik gemaakt wordt van duurzaam en stevig materiaal en dat het meubel stevig is. Wat een meubel ook heel duur kan maken is een hele hoge marge voor de aanbieder. Zo zijn er bedrijven die voor een tv meubel soms wel meer dan €1500 durven te vragen, terwijl ze datzelfde meubel voor €750 ook wel kunnen aanbieden.

Wat kost een tv meubel van 200 cm?

Dat is een goeie vraag, waar niet een heel stellig antwoord op gegeven kan worden. Zoals je net hierboven hebt gelezen speelt de kwaliteit een grote rol. Wil je een tv meubel van een goede kwaliteit? Dan beginnen de prijzen voor een tv meubel van 2 meter zeker bij €500. Deze kunnen oplopen tot zo’n €1000. Betaal je meer dan €1000 voor een televisiemeubel van 200 cm? Dan moet je jezelf toch even achter je oren krabben. Er worden ook vast 200 cm tv meubels aangeboden voor minder dan €500, maar reken erop dat de kwaliteit een stuk minder is.

Tv meubel 200 cm

Hoe duur is een tv meubel op maat van 200 cm?

Net hadden we het over de prijzen van tv meubels uit een bestaande collectie. Wil je iets aparts of unieks? Dan is het misschien een optie op een tv meubel op maat te laten ontwerpen en te laten maken. Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp voorleggen. Een tv meubel op maat zal altijd duurder zijn dan een bestaand tv meubel. Bestaande tv meubels worden in grotere aantallen gemaakt en kunnen zo een stuk goedkoper worden aangeboden. Een tv meubel op maat wordt speciaal voor jou gemaakt en daar gaat veel meer tijd in zitten. Om je een idee te geven: een tv meubel op maat van 200 cm kost tussen de €600 en €1200. Wordt er meer dan €1200 gevraagd door een bedrijf? Zoek dan maar even verder.

Een tv meubel op maat kopen bij Eigentyds

Bij Eigentyds kunnen we je helpen om jouw wens voor een op maat gemaakt tv meubel te verwezenlijken. We horen na een prijsopgaaf voor een op maat gemaakt tv meubel bijna altijd van klanten: “Oh, ik dacht dat het veel duurder was.” Wij zijn namelijk ook echt niet duur met op maat gemaakte meubels. Wij ontwerpen de meubels zelf (als je een eigen ontwerp hebt, dan is dat ook geen probleem), maar laten de meubels maken door onze fabrikant in India. Hier hebben wij al jaren een bijzonder goede relatie mee. Zo hebben we al vele klanten gelukkig mogen maken met een op maat gemaakt meubel. Het enige nadeel kan zijn dat er een lange levertijd op zit. Hou rekening met minimaal 16 weken. Als je dit ervoor over hebt, dan heb je voor weinig geld een uniek op maat gemaakt meubel, helemaal naar jouw wensen. We doen altijd geheel vrijblijvend een prijsopgaaf, dus geef ons jouw wensen door en dan komen we er samen vast wel uit. Heb je hier vragen over? Stel ze ons gerust!